De luidsprekers als eye catcher!

Gepubliceerd op 23/07/2018

Het is al jaar en dag bekend: van een fijne muzikale hifi-installatie vormen de luidsprekers vaak de meest kritische factor. Ze zijn over het algemeen niet alleen fysiek het grootst van alle hifi-componenten, maar vragen ook de meest in het oog springende plaats in de huiskamer.

Dat er dus de nodige aandacht aan het uiterlijk is besteed de laatste tijd is dan ook logisch. Een moderne, goed ontworpen luidspreker met een fraai design kan nu gerust zijn plaats vinden tussen andere fysiek grote interieurelementen zoals tafels, stoelen en banken, kasten en verlichtingsarmaturen.

Wel heel bijzonder fraai van design zijn de luidsprekers van Martin Logan, met hun transparante electrostatische panelen voor de weergave van midden- en hoge tonen. Dat ze ook gehoormatig op topniveau presteren maakt deze luidsprekers tot een gewild en veel verkocht item op de internationale luidsprekermarkt. Zodoende kan niet alleen worden genoten van een fraai interieur, maar ook van een hoogwaardige muziekbeleving.